Om blogg

Under overskriften om blogg i menyvalget mitt, kommer du rett og slett rett til profilen min, men det tenkte jeg å gjøre noe med, jeg vil lage et eget innlegg som skal være om bloggen og kanskje noen uinteressante ting om meg, vi får se. Starte å skrive skal jeg i hvertfall.

Min blogg; inspirasjon1.blogg.no laget jeg for å få litt mer inspirasjon og litt mer motivasjon. Samtidig ønsker jeg å ha et sted der jeg kan skrive om forskjellige ting som skjer og samle en rekke tips slik at jeg bare kan skrive inn bloggadressa mi og komme tilbake til tips jeg tidligere har skrevet. Men denne bloggen er overhode ikke bare for meg selv, jeg ønsker å motivere andre og inspirere dem. Jeg selv er ingen inspirasjonskilde, det kan jeg trygt si, men jeg prøver å komme med tips og slikt for andre.

Som jeg har sagt skriver jeg om tips, men også om alt mellom himmel og jord, det kan være mine meninger, mine fotografier, mote, ja, rett og slett det jeg kommer over.

Samtidig som tips og alt dette kommer fram, har jeg også bestemt meg for å ha ulike konsept her på bloggen. Det første jeg begynte med var Din historie noe som faktisk har vært en suksess hittil. Jeg har fått inn noen historier og disse har vært populært lesestoff for mange. Så jeg oppfordrer alle til å dele en historie med meg på min mail inspirasjon1blogg@hotmail.com og den blir publisert her slik du vil. Veldig mange har en historie å dele, det kan være et godt minne fra barndommen, eller det kan være en trist historie man ikke glemmer. Alt er akseptert, alle er velkommen.

Senere har jeg også startet med det som kalles for gjesteblogging, det har nok ikke falt i smak, noe jeg håper snur etterhvert. Her kan du mer eller mindre skrive et tips av noe slag eller hva du enn vil og det vil bli publisert under DITT navn og DIN bloggadresse. Oppfordrer også her å skrive på min mail et eller annet innlegg. Samtidig som de leserne jeg har ser tipset, er det god reklame for din blogg og de tar trolig turen innom siden de ser hvor bra du skriver.

Disse to konseptene har jeg opprettet på grunn av at jeg ønsker å inkludere lesere fra bloggverdenen mer. Og ikke bare være selvsentrert og skrive om meg og mitt til enhver tid.

Det er vel stort sett det som er å si om denne bloggen. Og mottoet mitt blir nok;

Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere.

Det er godt å tenke på at det som oppleves som motgang gjør en til en sterkere person med mer erfaring innenfor det gjeldende!

Ønsker alle en herlig dag, en herlig uke, en herlig måned, et herlig år, et herlig liv, ja kos deg og lev i nuet. Og så er du velkommen hit til min blogg. Er du interessert i noen å snakke med, så har jeg mail og vil svare når jeg kommer over det!

4 kommentarer

Tonje

01.aug.2010 kl.11:23

Så bra :)

liizbethkvam

01.aug.2010 kl.12:10

Aw, søt på bildet :)

Karoline

01.aug.2010 kl.19:00

aaw, så søtt bilde :D

Julie

02.aug.2010 kl.00:17

Jeg elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

19, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits