Mørket, en fiende!

Jeg har mottatt en historie fra en av mine lesere, som ikke ønsker å oppgi navn. Det handler rett og slett om mørket, for ingen mennesker ser tydelig i mørket, det er så vanskelig å si hva som kan gjemme seg der ute. Mørket er det perfekte gjemmested med andre ord. Her kommer historien;

Tidlig skjønte jeg det, det var noe som alltid skremte meg når jeg skulle ut på do på hytta. Det var mørket. Alltid så spurte jeg om noen ønsket å følge meg ut og passe på mens jeg satt inn der og vinglet med føttene mine og kviet meg til å trå de 20 meterene tilbake til stua. Kun stjernene lyste opp det lille de klarte og månen da selvsagt, og uansett hvor godt de skinte så sto trærne i veien. Dotruene tok lang lang tid. 
 
Andre ganger våknet jeg midt på natten, skremt og hylende. Øynene mine måtte se lys, så jeg prøvde å finne retningssansen som var den lille lysstripen som dannet litt av dørens kontur. Da jeg så den lysstripen så var jeg reddet, og da kunne jeg legge meg og sove i fred og ro. Med tiden så har jeg ikke tenkt noe over dette helt til jeg dro på campingferie og våknet midt på natten i hylende tilstand og øynene som lengtet etter å se lys. Tenk det å være 18 år og det du frykter mest er mørket? Det er rart å tenke på, det syns jeg selv også. Ingenting frykter meg mer enn mørket, det er min fiende.Minner om at du også kan sende inn din historie. Det kan være en hvilken som helst historie, trist, koselig, morsom, hva som helst. Send den på min mail; inspirasjon1blogg@hotmail.com og jeg publiserer den slik du vil. Kan være godt å skrive det og la andre se det, letter på trykket, om jeg kan si det på den måten, og så er det jo bra at andre kan lese det!

4 kommentarer

Josefine Amalie.

09.aug.2010 kl.00:28

Ja, mørket er utrulig skummelt, jeg vi har jo to etasjer i huset og jeg har flyttet rom ned og det er skummelt å gå ned, fordi det har spøkt i huset vårt. Kan gjerne fortelle noen ting som skjedde i huset vårt når det spøkte osv. Hvis du vil, vil gjerne ha svar om du vil det : - ) å jeg tar meg gjerne tiden til å fortelle!

klem <3

Cathrine E. N

09.aug.2010 kl.10:19

Hater å gå ute når det er mørkt :p Jeg bor i skogen, så jeg synes det er ganske ekkelt. Er livredd for at det går noen bak meg.

SV: Og tusen takk :D

Julie

10.aug.2010 kl.19:06

Veldig bra skrevet!
Jeg HATER mørket, det er så utrooolig mange hemmeligheter der.. Om du skjønner meg?

Du kan på en måte aldri vite hva som skjuler seg i mørket, og det er ekkelt :/

- Malin

Skriv en ny kommentar

Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

19, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits