Blogg

Ny blogg - nye muligheter

Da har jeg fått ny blogg og bestemt meg for å ha en ren fotoblogg! Håper dere vil fortsette å følge meg;

www.helenesphotography.blogg.no

 

45 av 365

43 av 365: blomstene som aldri visner!Den såkalte bloggpausen ...

... fortsetter enda, men jeg legger nok ut daglig et bilde i mitt fotoprosjekt 365. Føler at det gjør godt å ikke bruke pc så mye, bruker heller energi på å jobbe og trene. Føler at treningen gir meg et hvilerom og et sted til å ta ut all aggresjonen, tårene blir erstattet av svette. Tankene har vært litt overalt i det siste, og jeg føler meg ikke helt på topp på det mentale stadiet. Men sånn er det bare noen ganger. Jeg jobber med saken og håper å kunne komme meg på rett vei i positivitet og livsglede.

Min treningsmusikk

Har blitt en del trening i det siste og musikk til treningen er alltid en bonus. Motivasjonen øker betrakelig kan man si! Og jeg gikk til til innkjøp av en såkalt ipod shuffle til treningen. Valgte den grønne som du ser på bilde nedenfor.

Når jeg legger til musikk på den er jeg veldig streng med meg selv, alt skal være til trening og det skal testes ut og eventuelt fjernes om det ikke funker. Her har jeg laget en liste av mine favoritter så langt:

Rasmus Seebach - Natteravn
E-type - Hold your horses
Medina - You & I
Alexis Jordan - Happiness
Jessy Matador - Allez Ola Ole
Sunstroke Project & Olia Tria - Run away
Edward Maya feat. Alicia - Stereo Love
E-type - Angels are crying
Akcent - Thats my name
Italobrothers - Stamp on the ground

Nå oppfordrer jeg DEG til å legge igjen dine favoritter når du trener, enten det er en spotifyliste eller enkle sanger :-)

Dagens latter

Herlighet, jeg digger denne siden: http://damnyouautocorrect.com/. Er så sykt mange som har dumma seg ut med autocorrect gitt. Styrker magemuskler ved å se på tabbene, så det må bli dagens latter. Her er noen smakebiter:

damn you auto correct funny iphone fails and blunders damn you auto correct funny iphone fails and blunders

damn you auto correct funny iphone fails and blunders damn you auto correct funny iphone fails and blunders

Noen som har gode minner med sin iphone? :-)

Hvilken farge?

TRENINGSMUSIKK?

Noen som har gode sanger som kan brukes i anledning trening? Vil ha noe motiverende og med fortgang i!

bilde google.no

MIDDAGSTIPS?

Jeg har tenkt å sette familien min på plass. Sunne måltider er viktig og jeg vil nå spørre dere om dere har SUNNE middagstips.

Kom med dine sunne middagstips her. Det hadde vært utrolig snilt!

Dagens sitat

Fikk inspirasjon fra frøken Naas93 og vil gjerne dele dette herlige sitatet!

Vennskap er som å tisse i buksa; alle ser det, men det er bare du som kjenner varmen

Vinneren av ...

Da skal vinneren av blogg vs blogg #2 som jeg hadde for en god stund siden kåres. Jeg velger å gi henne en anbefaling. Ida Marie er eieren av www.amygdala.blogg.no og jeg må si at hun tar fantastiske bilder! Hun er en flink fotograf og legger daglig ut profesjonelle bilder og jeg anbefaler alle å ta en titt inn på bloggen hennes.

hva synes du om bloggen hennes?

Bloggpause

Finner ikke motivasjonen til å blogge for tiden, så her blir det bare fotoprosjekt framover. Tar en liten pause og konsentrerer meg om trening, jobb og livet ellers i hverdagen!

Blogg vs blogg #3:

Den tredje blogg vs blogg på  kort tid. Vinneren på den forrige er kåret og hun får snart en bloggvurdering. Setter først i gang med denne og den avsluttes tirsdag kveld.

1. http://ingridjoss.blogg.no/

2. http://landsrod.blogg.no/

3. http://emmilille.blogg.no/Så stem på din favoritt av disse tre bloggene!

Det nytter ikke å forlange sommer ved juletider (foto)

Hvor kom den overskriften fra? Jo, det skal jeg fortelle deg, det er et dansk ordtak!

Jeg er med i en blogg vs blogg ...

... og det tror jeg faktisk er første gang. Jeg kan ikke huske forrige gang hvertfall. Hadde vært morsom om dere tar turen innom og stemmer. Det kan du gjøre HER. Si ifra om du hjelper meg, det setter jeg stor pris på :-)

Blogganbefaling av flowershoes.blogg.no

Vinneren av min første blogg vs blogg.

Er du på utskikk etter en blogg med bilder? Da har jeg svaret på en herlig fotoblogg, http://flowershoes.blogg.no/. Jenta bak bloggen tar fantastiske bilder og jeg følger fast med på bloggen hennes. Skulle egentlig vurdert bloggen hennes, men det syns jeg er vanskelig for det blir bare skryt og da foretrekker jeg heller å anbefale bloggen hennes. Så da vil jeg herved be dere om å ta turen inn på bloggen både for å se flotte bilder og annen inspirasjon.

Bloggen er stilren, designet passer så utrolig godt sammen og headeren viser godt hvem som står bak bloggen samt noen bilder hun har tatt og et kamera  som godt viser hva bloggen omhandler.

Hva synes du om bloggen?

Blogg vs blogg #2

Da er den forrige blogg vs blogg avsluttet og jeg setter igang med en ny en. Vinneren av forrige vil få en bloggvurdering så fort jeg har sett litt mer på bloggen og imens kan dere stemme på tre nye blogger.

Her er de tre bloggene du kan stemme fram i blogg vs blogg #2:

1. http://liifebyus.blogg.no/2. http://lenerg.blogg.no/

3. http://amygdala.blogg.no/

Hvem syns du fortjener en bloggvurdering/anbefaling?


Er du usikker på om du har meldt deg på? Ta en titt HER og se om du har gjort det, om ikke er det bare å skrive bloggadressen. Så kan det hende din blogg blir med i neste runde.

Fotokonkurranse - bidrag

Jeg er med i en fotokonkurranse hos Nathalie. Temaet er vinter og vil du melde deg på kan du gjøre det HER.

Her er mine to bidrag:

Deltar du?
Hva synes du om bildene?

Minner om blogg vs blogg

Jeg vil minne dere på to ting samtidig som har med det samme å gjøre.  Først vil jeg  be dere om å legge igjen en stemme HER (link) på den du synes fortjener å vinne nåværende blogg vs blogg. Og så vil jeg anbefale dere å fortsette å melde dere på blogg vs blogg for med en gang den ene er over setter jeg igang med en ny og slik tror jeg at det vil fortsette i en stund fremover. DU KAN MELDE DEG PÅ HER. Husk at hver eneste vinner får en bloggvurdering/blogganbefaling

Noen som har en slik?

De er så utrolig fine! Skulle gjerne hatt en slik. Hørt at de er skikkelig dyre. Noen som har en og som kan fortelle størrelse, ca. pris, hvor de er å få kjøpt?

ANTON TANG I Heart You s2
Danbo, o boneco de papelão « Verdades particulares de um caderno sem linhas Moje fotografije - blablabla
HootSuite danbo.

Kvelden går for fort!

Da har kvelden tatt innpå og den går fort over til natt. Jeg ligger i senga mi og er veldig trøtt. Skal straks sove og jeg ser frem til dagen imorgen.

Har hatt en helt grei dag, trening gjør virkelig godt for tiden og jeg føler at motivasjonen til å trene nå er større enn den har vært. Endelig kan jeg trene uten å få en grusom hodepine i etterkant, det er en befrielse å ha det sånn. Jeg er naturligvis rolig i begynnelsen for redselen er der, men føler at det har gått bra hittil.

Imorgen blir det muligens en liten treningsøkt, og så skal jeg og ei venninne ut i naturen og ta noen bilder, håper vi finner et fint sted med mange fotomuligheter!

Hva har dere gjort i dag og hva er planene for morgendagen? :-)Blogg vs blogg #1

Allerede nå har jeg trukket ut tre heldige blogger som konkurrerer om en bloggvurdering. Dere kan stemme frem til lørdags kveld.

1. www.flowershoes.blogg.no

2. www.photoismypassion.blogg.no3. www.victoriarinde.blogg.no


Så nå kan dere stemme på den bloggen dere liker best!

Ønsker meg din stemme

Jeg er med i en fotokonkurranse hos Nathalie og ønsker meg din stemme, TRYKK HER for å stemme!

Denne nissen som er avbildet fikk jeg en gang i julegave, men på den tida tenkte jeg ikke å pynte på rommet mitt til jul så den ble lagt ned i en eske. Denne julen fant jeg den igjen og satte den på bordet mitt. Poenget er at ting som ikke betyr så mye der og da kan komme til gode senere i livet, når man ser det igjen tenker man tilbake og det som en gang var betyr mer enn man trodde da man fikk det!

Stem på ditt favorittbidrag og kommenter gjerne om du stemmer på nissebildet!

Minner fortsatt om blogg vs blogg

Som du kan melde deg på ved å trykke HER

Gode ord

Melde deg på blogg vs blogg?

Jeg har nå lyst å arrangere et par runder med blogg vs blogg, der jeg setter opp tre blogger mot hverandre og vinneren får en bloggvurdering. Så hiv dere med og kanskje er det akkurat din blogg som konkurrerer om en bloggvurdering gjort av meg.

Bloggvurdering av jegelskerlive.blogg.no

Da har jeg trukket ut en ny blogg som jeg skal vurdere. Denne gangen skal jeg vurdere Bianca Nustad sin blogg, det er også en fotoblogg.


(trykk på bilde for å komme til bloggen)

Denne bloggen er en av mine favorittblogger.

Header/førsteinntrykk
Jeg synes headeren til Bianca er utrolig fin, første gang jeg kom inn på bloggen, tenkte jeg; WOW, denne vil jeg bla lenger ned på. Og  det gjorde jeg. Førsteinntrykket er med andre ord veldig god og headeren gjør til at det er fristende å bla lenger ned. Den presenterer navnet til hovedpersonen og bloggadressen, og det beste med headeren er at det er bilde av et kamera og står Photography med store bokstaver, ingen tvil om at dette er en fotoblogg. En helt enkelt header som overhode ikke er rotete.

Under headeren er det en meny som er utrolig smart, er en sånn som man holder pilen over så kommer det mer utvalgt nedenfor, liker den virkelig, skikkelig oversiktlig. En slik ønsker jeg meg (!)

Innhold
Bianca skriver lite i innleggene sine, og det er veldig positivt, når hun først skriver er det utrolig bra å lese, ikke for mye. Det som gjør fotobloggen bra er at bildene er store og tydelige bilder. Bildene er av meget god kvalitet og hun finner til tider utrolig herlige motiv, veldig kreativt!

Helhetsinntrykk
www.jegelskerlive.blogg.no er en herlig fotoblogg som ligger i mitt favorittfelt på pc'en. Det er en blogg man virkelig kan kalle en fotoblogg. Stå på videre.

Hobbyfotograf eller profesjonell fotograf?

Jeg tenker mye på neste års skolegang og jeg har vært konstant på at jeg vil studere og bli førskolelærer. Men jeg interesserer meg også for foto, men er så usikker om jeg vil studere foto eller om jeg bare skal ha det som en hobby. Hva er mulighetene tenker jeg litt, er det stor sjanse for å få relatert jobb innenfor foto? Det er sikkert ikke få som blir fotografer og kan tenkes at det er en kamp om plassene. Noen fotografer der ute som har noe å anbefale?

Som nyttårsforsett har jeg planer om å bli flinkere til portrettfotografering, skulle hatt et studio, men med små hjelpemidler kan man jo lage et mindre studio og øve seg i hvertfall. Jeg digger virkelig å være i studio og ta bilder av folk, må bare bli litt mer kreativ.

Orden på livet

En god start på dagen innebærer en god frokost og kanskje en kopp favoritt-teen din. Dette er noe jeg mangler, er utrolig dårlig til å spise frokost om morgenen, har ikke motivasjon til å lage meg noe som frister, det er ikke noe som frister, det er rett og slett et ork. Er virkelig nødt til å få orden på livet mitt, skaffe meg rutiner i hverdagen og finne motivasjonen til alt det som skjer rundt meg. Jeg var på topp med motivasjonen til trening en dag og så gikk jeg rett ned igjen! Veien skal bare gå en vei, og det er oppover.Hva gjør du for å ha orden i livet, og dagens gjøremål og rutiner?

Å glede andre (sitat)

De fleste kunstarter krever langvarig studium og trening,
men den mest verdifulle av dem alle,
kunsten å glede andre, krever bare et ønske om å gjøre det.

- Lord Philip ChesterfieldHvor godt er det ikke å ...

.. stå tidlig opp, få ungene på skolen/barnehagen, spasere hjem, koke vann, lage seg et knekkebrød eller to og drikke te. Det beste er å ha muligheten til å finne senga igjen, deilig! Lady of Tahiti i koppen har blitt min drøm. Det er en te jeg absolutt anbefaler, og den kan kjøpes på Kremmerhuset.

Teen består av hibiscus (hva er det?), epler, nyper, jordbærblad, solsikke og aroma.Hva er planene for dagen?

Meld deg på

Jeg vil herved i det nye året påspandere bloggvurdering. Så nå er det bare å skrive seg på i kommentarfeltet og si at du er med! Kanskje er du en heldig som kan få noen tips eller rett og slett skryt for bloggen sin. Reklamering er ikke feil det altså :-)

Hei, lenge siden sist!

Nei, ikke lenge siden sist her på bloggen, ikke misforstå. Jeg snakker om det å trene, jeg har nettopp kommet hjem fra en rolig styrketrening med min gode venninne, utrolig godt og kjenner det greit i overarmene nå. Imorgen tidlig er en skitur planlagt og muligens en treningsøkt til. Vi får se hva dagen bringer. I hvertfall så skal jeg kose meg med en av mine nye teer nå, Lady of Tahiti, lukter vindunderlig. Har smurt meg inn med min nye bodybutter (som du ser på bildet) og det lukter herlig mango. Så nå er det kvalitetstid med Meg.

Ønsker alle en fin kveld/natt/morgendag! :-)Helgardering av te-kos

I dag kjøpte jeg meg noen te-poser fra Kremmerhuset, er spent på dem. Som jeg gleder meg til selvpleie-kvelder og te-kos!Strandinspirert

Nettopp pakket bort julepynten fra bordet mitt og tid for annen pynt, og da hadde jeg noe liggende i tillegg til de lyseblå kubbelysene jeg kjøpte i dag. Plutselig ble jeg så veldig kreativ gitt. Her er resultatet etter å ha brukt det man har;

Noen som har lest denne?

Jeg er nettopp ferdig med Drageløperen og sitter igjen med mange tanker. Om du har lest boka, lyst til å dele noen tanker? Jeg er egentlig litt tom for konklusjoner etter å ha lest boken, tenker ofte på boka og prøver å få fram tanker.

Så om du har lest boka, skriv ned noen tanker i kommentarfeltet om hvordan inntrykket ditt er.

(PS: Om du ikke har lest boka trenger du heller ikke lese kommentarene/tankene som kommer, men anbefaler alle å lese boka)

Inspirasjon

Que Sera Sera Que Sera Sera
Cicatrices y regalos Que Sera Sera
Que Sera Sera Que Sera Sera
Que Sera Sera THE SIMPLE THINGS - thrilld.com
Tumblr Renée Louise

Inspirasjon fra weheartit. Kan aldri få nok inspirasjon derfra.

Hvilken døgnrytme?

Døgnrytme er nok et kjent fenomen for mange som starter på skolen i dag etter en lang juleferie. Jeg er nå lys våken, vel og merke når jeg sovna nærmere klokka 3 i natt. Det er litt sykt å tenke på, har jo ikke sovet lenge i det hele tatt og fremdeles er jeg like våken som det jeg er. WOW med andre ord. Snart blir det en liten bytur og muligens noen innkjøp på kremmerhuset. Jeg vil ha store tekopper samt en god te. Har ikke smakt så mange forskjellige te-typer, så har liksom ikke fått noen favoritt ennå, men det vil jeg!

Hvordan er din døgnrytme?
Planer for dagen?

Se hva jeg har laget (bombe)Jeg har nå prøvd meg på å lage header til noen som spurte. Jeg føler at de ble helt greie, hovedsaken at de falt i smak hos eierne.

Jeg er fortsatt amatør når jeg lager, men om noen ønsker en lett oversiktelig og enkel header, er det bare å ta kontakt, enten her i kommentar-feltet eller på mail; inspirasjon1blogg@hotmail.com. Husk at det er ikke de mest avanserte.

 Planer for morgendagen

Imorgen er mandag, jeg vet ikke om jeg skal jobbe ennå, tar det som det kommer. Men planene er lagt uansett, først blir det en tur på kremmerhuset, er det noen som vet av noe fint som er nytt i år der? Så blir det å slappe av og deretter går turen til en god venninne for litt jentekos. Ser frem til det, håper bare formen blir bedre etter dagens skremsel.

Nå er tanken å gå kveldstur, men jeg går ikke alene.


Vurderer å kjøpe meg noe lignende dette! Håper jeg finner noe fint med gavekortet mitt!

Nytt år - nye muligheter, hvem er dere?

Nå er det et nytt år og jeg vil gjerne vite hvem dere er! Får så utrolig flotte kommentarer hver dag, så utrolig koselig. Men hvem er dere egentlig? Er du innom, fast leser eller er det kanskje første gang du er her? Hva synes du om bloggen min? Kom gjerne med konstruktiv kritikk og fortell meg hva dere vil ha mer av og hva jeg kan gjøre bedre.

 
 

Hvilken te anbefaler du?

Utover det nye året har jeg planer om å ha kosekvelder med bare meg selv, og muligens venner. Drikke te og kose seg, litt selvpleie er alltid sunt.

Mitt spørsmål til dere; Har du en favoritt-te du gjerne vil anbefale?

Dette bildet er tatt til min gode venninne, jeg har veldig lyst til å kjøpe meg sånne kopper, utrolig fine, noen som vet om hvor en får kjøpt store kopper som det står "Te" på?Jeg er med i en fotokonkurranse

Jeg er med i en fotokonkurranse på Beezy.blogg.no. HER kan du også være med. Her er mitt bidrag:

Jeg er med videre i en konkurranse!

Si ifra om du stemmer på meg, for da kommer jeg innpå bloggen din og kommenterer litt! (Forresten er det litt råttent gjort av meg å gjøre dette, men når motparten har gjort det, så kan jeg gjøre det(a))

http://nutaliee.blogg.no/1293906515_konkurransen_min_.html

Trykk på denne linken for å komme til avstemningen.

365 - Fotoprosjekt?

Jeg har sett mange som har begynt et nytt fotoprosjekt nå på nyåret. Det innebærer å legge ut et bilde om dagen. Jeg har veldig lyst til å starte med det, men vet ikke helt, man må vel ikke ha nye bilder hver dag? Tenkte at jeg kan også bruke gamle bilder jeg er fornøyd med. Tar ikke bilder hver eneste dag, men når jeg tar nye får dere selvfølgelig se det i prosjektet. Hva tror dere? Skal jeg også starte?

5249497578_a0919b1b15_z_largeFoto; weheartit

Mine mål for ...


Jeg, som mange andre, har satt meg mål for det nye året. I år er jeg veldig bevisst på dem og de er lenge gjennomtenkt. Jeg har troa, og det er selvsagt mål jeg har satt meg som jeg kan klare. Det er ikke helt utenomjordisk med andre ord.

 Sette mer pris på dem rundt meg.
 Være mer glad, optimistisk og positiv.
 Være snill med andre rundt meg.
 Vise at jeg bryr meg, holde kontakt med de som betyr noe. Være mer sosial.
Mine bilder - the days keep on passingHardest of Heartsa little bit of everything...

 Trene mer. I begynnelsen er det å komme seg over dørstokken hovedsaken. Da kommer nok også motivasjonen.
 Ha et sunnere og mer variert kosthold
 Unngå godteri, det kan være et pluss på lørdager.
is our secret safe tonight? ♥♫(11) Tumblrlets eat cupcakes

 Utvikle meg og bli bedre i det jeg ønsker å gjøre i livet. F. eks fotografering som hobby, kan komme langt med det også!
 Ha mer tro på meg selv.
 Være mer kreativ!
(28) TumblrBlogi siis Things That Inspire

 Benytte meg godt av BSU og sparekonto, sette mål for hvor mye som skal settes av i måneden.
 Begynne å forberede meg på en eventuell utflytning. Det er i hvertfall det som er planen. Tenke på innredning og ikke minst spare penger.
DSC00670 | Flickr - Photo Sharing!savings accounts - thrilld.comthis is the life

Har du satt deg mål?

Header VS header

Nummer 1:

Nummer 2:


Headeren på plass, men ...

Da er, som dere ser, headeren min på plass. Men føler at jeg ikke ble helt fornøyd, føler det er noe som mangler, men jeg ser ikke helt hva det er!

Hva synes du om denne?

Har holdt på å prøve meg på å lage header. Så tenkte at jeg legger den ut her og får litt respons. Hva synes du?

Nytt design;

Jeg har nå skaffet meg et nytt design. Katrine (http://naas93.blogg.no/) er så utrolig snill som sendte meg et design, utrolig takknemlig. Er så utrolig fornøyd med å få stashet opp bloggen min som jeg ønsket. Men når jeg la inn det nye designet forsvant headeren min, kanskje et hint om at jeg må forte meg å skaffe en ny, for det er det som er planen.

Hva syns du? :-)

Besøk denne bloggen:

Jeg vil gjerne anbefale dere å ta en tur innom Katrine Naas sin blogg. http://naas93.blogg.no/ - Her kan du trykke og du kommer direkte inn på bloggen hennes. Hun er utrolig flink til å skrive og bildene hennes er fantastiske. Jeg bare digger bloggen hennes, har fulgt den en god stund nå og jeg vil fortsette med det. En av mine favorittbloggere helt uten tvil <3

Du kan også trykke på bildet/headeren for å komme til bloggen til Katrine!

Hva synes du om bloggen til Katrine?

Nytt år - Nye muligheter

Det er et nytt år nå og det kan være et fint skille for å starte med blanke ark. Dette gjelder også for bloggen. Jeg har tenkt å ta en oppussing. Har spurt noen om hjelp, i og med at jeg ikke er så flink og at jeg aldri kommer til å bli fornøyd om jeg skal gjøre det selv. Jeg er utrolig lei av designet på bloggen. Så håper jeg om en liten stund har et helt nytt design og ikke minst header.

Med det samme jeg publiserer et innlegg her nå, kan jeg legge med noen bilder fra 2010. Jeg holder på med en storopprydning på datamaskinen min og har funnet en haug med bilder jeg har tatt dette året.

 
 
 
 
 

Fant flest blomster-bilder, er vel det som har vært mest interesse i året som har gått. I året som kommer er jeg veldig usikker på hva jeg vil ta bilde av, men skal bruke de tre nye fotobøkene til inspirasjon og så har jeg veldig lyst til å bli flinkere til å ta bilde av mennesker, portrett! Har du noen planer for det nye "fotoåret"?

Nyttårsbilde

Slengte kamera på skuldra og tok med meg stativet ut. Tok en del bilder, men ble bare fornøyd med et par. Rett før jeg gikk ut lese jeg i Scott Kelbys bok om digital  fotografering. Han forklarte meg fort og enkelt hvordan jeg skulle gjøre det med kamerainnstillinger, enkelt var det. Hadde det vært mer fyrverkeri og en mørkere plass ville det blitt så mye bedre. Her er et av dem.

Heldigvis er bilde jeg var heldig med av favorittrakettene mine. Var litt uheldig med fokuset, men sånn er det når det ikke varer lenge!Årets siste toppliste 2010

Da er årets toppliste klar. Med over 90 påmeldte kom jeg frem til 14 blogger jeg gjerne ville ha med. Skikkelig vanskelig, men omsider kom favorittene mine med. Bare ta en titt nedenfor og se om du er en av dem. Om ikke, kanskje du er heldig ved en senere anledning. Hva synes du om bloggene nedenfor?1.   www.flowershoes.blogg.no

2.   www.tonelisabeth.blogg.no

3.   www.mmarika.blogg.no

4.   www.f0tballjentaa.blogg.no

5.   www.elisefurland.blogg.no

6.   www.naas93.blogg.no

7.   www.landsrod.blogg.no

8.   www.jegelskerlive.blogg.no

9.   www.cathrinenesset.blogg.no

10.  www.nutaliee.blogg.no

11.  www.foreverguro.blogg.no

12.  www.amandabrennum.blogg.no

13.  www.maddieeeee.blogg.no

14. www.tettut96.blogg.no

Jeg vil ønske DEG ...

... ET RIKTIG GODT NYTT ÅR! Håper dette året blir et godt år for alle og enhver.

Pakke i posten

Disse tre bøkene lå i postkassen min i dag! Gleder meg til å se i dem og finne masse inspirasjon

Dagens sang; Hello

Hello - Lionel Richie

Det er rart å tenke på ...

... at julen er forbi og enda et nytt år er i vente. Bare en eneste dag igjen, så braker det løs med raketter og alt det der. Akkurat nå prøver jeg etter beste evne å nyte tilværelsen. Bror ville gjerne ha meg på rommet sitt så her sitter jeg i senga hans, mens han, i den andre enden, "leser" Jungelboken. Håper han sovner snart. Søster ville også ha meg på rommet sitt i kveld, men jeg lovte henne at hun kan komme i senga mi imorgen tidlig når hun våkner.

Big Mamas house går på NRK3, husker så godt den filmen, den er så koselig og ikke minst morsom. Var morsomt å se den igjen. Liker den filmen! 

Tumblr_lcejdn3ust1qbcs4so1_400_large

Hvilken liker du best?

Kom over to ringer i H&M's nye vårkolleksjon. Og disse to falt i smak. Vet ikke hvem som jeg likte best, kanskje den gull til høyre, men vurderer å skaffe begge når de kommer i butikken.

Hvem liker dere best?

 

Nyttårsgave ..

Fikk en liten nyttårsgave, en sparegris, så søt og med krone. Enda større grunn til å ta vare på alle småkronene som blir til overs og la dem bli sparegrismat istedet for å la dem flyte rundt i huset.

Nyttårsforsett 2011

Så uvant å plutselig måtte skrive 2011. Har blitt så vant til å skrive 2010. Se der ja, det gikk faktisk fortere å skrive 2010 enn 2010, nei, sorry, jeg mener 2011. Må sette meg ned og øve meg nå altså så jeg ikke skriver feil på dato. Hehe.

Men over til noe mer alvorlig enn som så. Nyttårsforsett er nok noe de fleste setter seg opp. Noen ønsker ikke å bry seg så mye, andre forbereder seg til et nytt år der det er blanke ark. Selv har jeg noen nyttårsforsett jeg gjerne vil prøve meg på. Og i år har jeg faktisk konsentrert meg lenge og skrevet hvert nyttårsforsett med omhu, det er altså en grunn til at jeg skriver dem ned, det skal være mulig å overholde dem i året som kommer. Her er et lite utdrag:

♥ Sette mer pris på det jeg har rundt meg.

♥ Utvikle meg og bli bedre i det jeg ønsker å gjøre i livet. F. eks fotografering som hobby, kan komme langt med det også!

♥ Være mer optimistisk, glad og positiv.

♥ Trene mer. Blant annet gå turer, sykle.

♥ Være snill med alle rundt meg.

♥ Ha et mer variert og sunnere kosthold.

♥ Finne noe som gir meg mer overskudd og energi i hverdagen. Noen som har tips? Det første som slår meg; kanskje fast døgnrytme er en fordel.

♥ Benytte meg godt av BSU og sparekonto, sette mål om hvor mye som skal settes av i måneden.

♥ Begynne å forberede meg til en eventuell utflytning. Det er i hvertfall det som er planen. Tenke på innredning og ikke minst sparing.

Da skal jeg ikke røpe mer. Ble en del, men jeg ser på dem som relativt enkle. Er allerede godt igang.

HVA ER DINE NYTTÅRSFORSETT?

I skrivende stund ...

... har jeg lagt meg for kvelden. Ligger med min lille datamaskin oppå fanget og jeg ligger under en god og kald dyne. Kalde dyner er det beste jeg vet, i hvertfall når jeg er varm. Dagen i dag har vært forholdsvis rolig. Kino, Elias, med ungene var den store utflukten for dagen.

Har også brukt den siste delen av kvelden på å skrive ned noen nyttårsforsett. Det ble en del av dem, men noen av dem har jeg allerede begynt med og føler det går rimelig greit. Noen av nyttårsforsettene vil jeg nok dele med dere når det nye året begynner.

Hva har dere gjort i dag? Hva er planene for resten av året?Dagens sang; Angel

Så nettopp på Victoria Secret moteshow 2010 - ettellerannet. Og Akon opptrådte. Han har jo en utrolig herlig sang; Angel.

Originalt eller redigert?

Redigert:

Originalt:

Du kan fortsatt melde deg på topplista mi i dette innlegget

For litt siden bestemte jeg meg for at på nyttårsaften skal jeg publisere en toppliste. Og du har fortsatt mulighet til å melde deg på. Du kan skrive at du er med i dette innlegget. Lykke til. Kanskje er du en av de som kommer med.

Disse tre snart på vei!

Boken om digital fotografering, utgitt i tre bind, har jeg nettopp bestilt meg og de er snart i mine hender. Foto er jo en hobby hos meg som jeg ønsker å utvikle meg videre i. Bli flinkere til å ta bilder og flinkere til å se motiv. Fotografering er noe jeg ønsker å ha som tilleggskos, altså noe jeg foretar meg på fritiden. Gleden av å ta bilder av akkurat det jeg vil, vil jeg beholde. Så nå har jeg skaffet meg litt ekstra inspirasjon som gir både tips og annet på veien. Bøkene bestilte jeg rimelig på >Bokkilden<.

Dere er enestående

Jeg må virkelig skryte til dere lesere som er innom og som legger igjen et spor. Dere skriver så mye fint og det er så koselig å lese gjennom kommentarene. Det blir så mye morsommere å skrive når responsen er som den er. Jeg vil gjerne gi noe tilbake. Jeg er veldig usikker, men vurderer å ha "ukas blogg". Hva tror du?Ventet lenge, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Nå har jeg ventet lenge, men i dag mottok jeg mitt filter jeg hadde bestilt fra ebay. Close-up +10. Funket veldig bra der og da når jeg bare prøvde å teste det ut. Skal forsøke mer i de nærmeste dager. Men her er resultatet av de første prøvelsene;

Lev livet

Bruk evnene dine!

Vær modig!

Se menneskene rundt deg!

Se nye steder!

Si ja til kjærligheten!


Husk at livet ikke bare er alvor


Dagens bilde

Denne herligheten ...

... lå under juletreet i år. Akkurat den har jeg ønsket meg. Digger virkelig lukten, og den er faktisk langvarig også. Tok den på meg i dag morges og nå kjente jeg en duft fra halsen som minnet meg på det.

Hva heter din favorittparfyme?

Favorittring; julHar rett og slett forelsket meg i denne ringen! Rød og er ekstra fin nå i jula :-)

Fotokonkurransebidraget mitt er med videre!

For litt siden meldte jeg meg på en konkurranse hos www.jorfrid.blogg.no og i dag fikk jeg beskjeden om at jeg er med videre og at nå er det leserne som bestemmer hvem som stikker av med seieren. Mange fine bidrag er med videre. Bare ta en titt HER og stem på ditt favorittbilde.

For meg er ikke gaver det viktigste i jula. Dette bildet sier så mer enn bare det å få gaver. En gave man virkelig setter pris på er den som kommer frem i jula. Alt det negative legges for øyeblikket bort og julestemningen takes frem og nytes med nære og kjære. Det er en flott gave og også den beste man kan få!

Stemning

Kaldt rom er bare fornavnet. Ingenting er bedre enn å tenne mange lys og bare sitte der og kose seg på kvelden!

Julebrus i jula ...

... er idyllisk. Glad er jeg for at den kun kommer til høytiden. Den er utrolig god, kunne godt drukket den hele året. Men det blir ekstra stas når det heter julebrus og bare kommer en gang i året.

Hvilken julebrus er DIN favoritt? Selv syns jeg den nedenfor er en helt klar favoritt! :-)

Lev livet

Start dagen med takk!

Vær tilstede i livet ditt. Møt verden og livet med øynene åpne. Få med deg både de store og små øyeblikkene. Legg merke til menneskene, naturen og årstidene rundt deg.

Kle deg i farger som gjør deg glad og som gir deg energi. Farger vi velger å kle oss i gjør noe med omgivelsene våre og vårt eget humør. Kanskje trenger du bare et skjerf med favorittfargen din.

Alle slag er ikke verd å kjempe. Velg dine kampsaker og unngå å skape konflikter som stjeler energien din og ditt gode humør.

Finn godfølelsen. Den kommer ikke av seg selv, men må kanskje hentes fram. Gi deg selv litt rom og tid til å gjøre noe annet enn jobb og plikter. Gjør noe for deg selv og andre som gir deg godfølelsen og skaper energi hos deg.

Flørt med omgivelsene dine. Se menneskene rundt deg, send dem et smil og et blikk.

Tro på at drømmene dine vil bli virkelige.

Dagens sitat;Dagens bilde; 1. juledag uten dårlig samvittighetJulepynt

Fikk noen smånisser og en duk av mamma slik at jeg kan pynte litt opp, og herlighet, stemninga ble såå mye koseligere.

Før jula, når vi skulle begynne å pynte, fant jeg en nisse og den har stått på bordet mitt lenge. Nå har jeg plutselig masse å pynte med. Koselig!

Minner om topplisten ...

... som blir publisert på nyttårsaften. Meld deg på ved å trykke HER og kanskje er du en av ti som kommer på min toppliste på selveste nyttårsaften. For en ære!

JuleringerDekorasjon

En julegave jeg fikk av en av mine gode, herlige venner, er det du ser på bildet. Akkurat slik jeg ønsker meg. Hun er så flink med dekorasjon og hun dekorerer rommet sitt og jeg bare sikler etter det. Hun er så utrolig flink! Nå har jeg noe utrolig fint å pynte til jul med :-)

Noen reagerer sikkert på at jeg har pakket den opp, men jeg feirer dobbelt opp med jul, i kveld feirer jeg med min far. Utrolig koselig <3 Ønsker alle en fin kveld!

Tradisjoner som aldri slipper taket

Nå sitter vi og ser Flåklypa Grand Prix. Det er tradisjon lillejulaften på tv2. ALLTID. Alltid like spennende og morsomt.

Senere blir det Grevinnen og Hovmesteren, det er TRADISJON. Også like morsomt hver eneste gang, bjørnen som ligger på gulvet får gjennomgå hvert år, stakkar hode.

Sender en hilsen

Jeg vil med dette ønske alle og enhver en riktig god jul. Kos dere masse i jula og nyt høytiden sammen med de du er glad i.

God jul og godt nyttår

happy holidays!      Photography Graphics, Page Photography, Winter Photography

HO HO HO !      Without a hint of regret Ill hold you to it.

Midt oppi alt julestresset

Midt oppi juletiden sender jeg varme tanker til de som sliter, til de som ikke får en etterlengtet julefeiring med sine nære venner og familie, til de som ikke har penger til å kose seg. Julegaver er så uviktig når man ser julen i perspektiv. Det å ha noen å feire høytiden med familien, noen i det hele tatt, er så utrolig viktig, det finnes ikke ord for det. Julen er tiden da man skal legge krangling og uroligheter på hylla. Den kan vente, nå må vi feire og ha det koselig sammen, være sammen! Se livet fra den positive siden.
"Jeg venter på en fostermamma"

Fosterbarn (Tibe T Reklame)

I disse dager er det "barna" selv som er ute i bybildet og etterlyser en trygg og god fosterhjemsplass. Tre dukker er plassert på forskjellige bussholdeplasser i byen. De venter på at bussen skal ta dem til et fosterhjem, det er i hvertfall budskapet. Mange kjører forbi i buss og mange står og venter på bussholdeplassen. Det er nok et sted mange oppholder seg på. Som du ser bærer de et skilt rundt halsen; "Jeg venter på en fostermamma".

En slik ide som de har brukt her, syns jeg er utrolig bra! De kommer nærmere inn på folk uten å bruke noen form for verbal kommunikasjon. Det setter følelsene i spill.

Målet er å skape oppmerksomhet rundt det stadig økende behovet for nye fosterhjemsplasser i Trøndelag, skrives det i en artikkel nrk.no. Mer kan du lese HER.

Juletradisjon

Må virkelig si at denne adventstida har flydd fortere enn noen gang. Nå er vi så nære jul og imorgen blir det for min del litt feiring med den ene familien. Ser frem til dager med familie- og vennekos!

Men når man snakker om juletradisjoner. Hva spiser dere på julaften? I år blir det pinnekjøtt og herlighet som jeg gleder meg!

Nye innkjøp

I tillegg til sko, te og noen få julegaver, kjøpte jeg meg skinnhansker og JUL (sementbokstaver) på Kremmerhuset som var priset ned.

  

Dagens sang

Sangen som rører en nasjon, fantastisk sunget, Hans Bollandsås med sangen som avsluttet x-factor og som i dag har toppet vg-lista topp 20

 Hans Bollandsås - Moments

Noen som har tips

Var innom kremmerhuset og det duftet godt av te. Jeg kunne ikke motstå fristelsen, kjøpte meg en te som heter Adventte. Vet ikke helt om jeg likte den, men spennende å prøve hvertfall. Er det noen som anbefaler te fra kremmerhuset eller har dere andre butikker som dere går i for å få tak i te? Fortell!

Adventte; smaken av appelsinskall, eple, roseblad, kanel, nellik og aroma!

Innkjøp av sko

Idag tok jeg turen til byen, årets shopping med far. Bankkortet ble ikke akkurat varmt, men noen innkjøp ble det, blant annet et par sko. Fine sko.

Mod. 429, ROOTS

Nå skal jeg drikke en ny te jeg fikk i tak i på Kremmerhuset, og resten av kvelden skal brukes på bare kos.

Ønsker dere en fin kveld.

Planer?

Minner om toppliste

Minner om at påmelding til årets toppliste er i gang og at du bare kan melde deg på HER. Kanskje blir du en av ti?

Årets siste toppliste

Tenkte å lage en toppliste her på bloggen nå rett før 2011. Den vil bli laget på enten nyttårsaften eller noen få dager ut i det nye året. Meld deg på her og kanskje du blir en av 10!

Fotokonkurranse - mitt bidrag

Engler finns dom. Med dette bilde melder jeg meg på fotokonkurranse hos Bianca Nustad. Hennes blogg er http://jegelskerlive.blogg.no/.  Måneformørkelsen

Bilde istad ble som de fleste som går i fella når det gjelder månebilder. Jeg tok fatt og leste litt om månefotografering og fikk dette resultatet.Morgenstund har gull i munn

Nja, vet ikke helt jeg! Hadde senvakt i går og er småtrøtt akkurat nå. Pappa kom og vekte meg, jeg skjønte rett og slett ingenting, for jeg har sovet som en stein og ikke engang merket at folket i huset har dratt på jobb, skole og barnehage, det er ganske godt gjort, for det gjør jeg nesten alltid. Så tilbake til da pappa vekte meg; "Det er måneformørkelse ute". Jeg tenkte at jeg hadde sovet lenge, men det var faktisk helt mørkt ute, så vi tok turen ut og jeg tok med kamera. Bildene ble ikke bra i det hele tatt, men det vises at det er noe som dekker for månen, se selv;Det tar en stund ennå før det er nesten helt månemørkt, men jeg gidder virkelig ikke stå ute i 20 minus når jeg ikke blir fornøyd med bildene!

Stressa trøndere på julegaveshopping

Etter en litt hard dag på jobb, men en flott bytur med god venninne, har jeg endelig inntatt min plass under en god og varm dyne med kosedressen på. Ble litt shopping i dag, blant annet to julegaver, og en liten ting til meg selv (a).

Folk er virkelig stressa nå før jul altså! Det er stappfult i byen og folk går som om de skulle vært alene her i verden.

Kan presentere den gode genseren jeg kjøpte på Gina Tricot i dag. Syns den er så god.Dagens planer og gjøremål

Idag er det mandag og mandag er som oftest en litt trassig dag. Men i dag startet den rolig, våknet og tok meg en god og varm dusj, føler meg bedre allerede. Nå sitter jeg og bare slapper av på sofaen. Venter på at venninna mi skal sende melding. Vi skal til en liten tur ut sammen og bare kose oss litt. Deretter blir det jobb og er ikke ferdig før sent i kveld. Ser frem til en koselig dag, både med god venn og på jobb.

 

Ønsker alle en fin dag! Nyt dagen uansett om det er mandag. Sikkert mange som har juleferie :-)

Hva syns du om disse?

Hva syns du om den såkalte "bjørnefitte"? Må si jeg har forelska meg i den og vurdere å skaffe den. Det er jo så utrolig kaldt ute. Blir nok en av de billige sortene! Den ser så utrolig god og varm ut.

Deilig å være norsk

Satt foran tv'en i spenning når de norske håndballjentene kjempet seg til topps i Håndball-EM. På motsatt banehalvdel stod Sverige, som tidligere slo Norge. Må ærlig innrømme å si at jeg var rimelig nervøs fremfor dagens kamp og jeg var skikkelig med i kampen når den holdte på. Endelig klarte Norge å slå söta syster. NORGE!!!!

Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

20, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits