Bloggvurdering

Bloggvurdering av gunnsfoto.blogg.no

http://gunnsfoto.blogg.no/

Header/førsteinntrykk
Headeren til Gunn inneholder mange flotte bilder somgodt viser at hun er dyktig innenfor det hun driver med. Det vises med andre ord veldig godt at dette er en fotoblogg. Skriften på headeren kunne kanskje vært litt større, da det er større sjanse for at bloggnavnet blir husket. Om en person er inne på bloggen vil man kanskje ikke legge merke til navnet på bloggen med det første!

Innhold
I og med at det er en fotoblogg er det naturlig at innleggene består av bilder, og jeg må virkelig skryte av bildene hennes. De er gode og hun har mange gode motiver, misunner henne den fantastiske naturen de har i Tromsø, herlig! Bildene er av god kvalitet også.

Et lite tips til deg, Gunn, er at du utvider innleggsfeltet, for du har en fotoblogg og da er det fint om bildene er optimale. Bare et lite tips, for jeg liker fotoblogger med store og flotte bilder!.

Helhetsinntrykk
Gunn har en fin blogg som jeg liker. Mye inspirasjon til foto. Bra jobba og fortsett slik :-)

Hva synes du om bloggen?

BLOGGVURDERING; Anettebj.blogg.no

Da har kommentar nummer 9000 kommet inn og den heldige jenta er fra Stange og hennes navn er Anette.


http://anettebj.blogg.no

HEADER

Jeg syns at headeren til Anette er helt grei, viser at dette er en dagbok og at her får vi vite om hennes liv. Det jeg syns mangler litt er at bloggadressen kommer mer frem, for headeren er det første man legger merke til og da vil man også legge merke til bloggadressen som man senere vil trykke seg innpå. 

INNLEGGENE

Anette skriver for det meste om livet sitt og hun har også med mange store og klare bilder. Ellers syns jeg hun skriver bra og varierer.

HELHETSINNTRYKK

Jeg synes bloggen til Anette er veldig fin, designet er ryddig og innleggene hun publiserer er også ryddige. Det eneste jeg syns mangler er at overskriftene kunne vært litt større, de er veldig små og det kan være vanskelig å fange opp når et nytt innlegg kommer.

Men ellers veldig bra, stå på! :-)

Hvilken blogg?

Blogg nummer 1:
http://pernilleellefsen.blogg.no/

Blogg nummer 2:
http://lenerg.blogg.no/Så nå kan du stemme over hvilken av disse to bloggene som faller i smak for deg :-)

Bloggvurdering av minah0el.blogg.no

Mina publiserte kommentar nummer 6000 og som jeg lovte blir det en liten vurdering til den heldige :-)


 http://minah0el.blogg.no/

Header/førsteinntrykk

Når man kommer inn på siden til Mina, ser vi fort hvem som er personen bak bloggen og bloggadressen står på bildet, litt utydelig, men helt greit. Det er et veldig fint bilde og jeg får et godt inntrykk!

Mina har også en meny, som jeg så etterhvert, og den er enkel og grei. Den kunne kanskje hatt flere ord til sider, f. eks bilder/foto siden hun tar mange flotte bilder!

Innhold

Mina skriver bra, har med mange herlige bilder og henvender seg til leseren med spørsmål i slutten av hvert innlegg, bra!

Oversikt

For å være helt ærlig hadde jeg litt problemer med å skille innleggene. Overskriftene er ganske små og går nesten i ett med bloggen. Kunne kanskje hatt en annen farge på skriften der eller en bakgrunn. Ellers grei oversikt.

Konklusjon

Bloggen til Mina er i alt helt grei! Noen småjusteringer på designet hadde gjort susen. Kanskje gjort det til at det står i stil med headeren. Hovedsaken er at hun skriver bra!

Blogganbefaling av purevanity.blogg.no

Kommentar nummer 5110 ble Elisabeth som er eier av bloggen www.purevanity.blogg.no. Og når jeg tok meg inn på bloggen hennes, ble jeg virkelig glad over å kunne vurdere akkurat hennes blogg, for den falt så absolutt i smak.

Header/førsteinntrykk

Mange ganger når jeg kommer inn på blogger som har bare eieren i headeren tenker jeg: oj, her ser vi hvem det handler om, altså en litt negativ følelse. Men når jeg kom inn på bloggen til Elisabeth, syns jeg det var en utrolig flott jente med et fint smil og herlige øyne og jeg bladde med ett nedover for å sjekke ut bloggen hennes enda mer, og den positive følselsen headeren gav meg, stemte overens med innholdet.

Innhold

Innholdet ble jeg veldig overrasket over, det falt i smak og jeg satt lenge og så nedover på bloggen. Innholdet er variert og innleggene handler ikke bare om henne selv.

Må også nevne de fantastiske bildene hun tar, de inspirerer meg virkelig! Talent innenfor foto? JA! Det er det ingen tvil om, stå på videre.

Oversikt

Jeg synes at det er en veldig god oversikt på bloggen til Elisabeth. En liten meny øverst med bare noen få knapper liker jeg veldig godt, det er de viktigste knappene, etter min mening.

Fargen på bloggen er veldig fin og det lyser opp både header og bilder generelt. Designet er til å bli glad i, veldig søtt!

Konklusjon

Jeg trenger ingen konklusjon, det er bare å ta turen innom www.purevanity.blogg.no og se selv.

 

Hva synes du om bloggen til Elisabeth?

Bloggvurdering av aktivtrening.blogg.no

Kommentar nummer 2000 kom fra aktivtrening.blogg.no og her får du som fortjent; en bloggvurdering her på min blogg.


For å komme til bloggen, trykk enten på bilde eller HER.

Header = førsteinntrykk
Headeren er veldig viktig når man for første gang kommer inn på en blogg. Denne headeren viser tydelig hva bloggen dreier seg om, nemlig aktiv trening - trening og kosthold. Det er veldig bra og headeren inneholder flotte bilder sammensatt slik at det blir en flott header med fine farger og temabaserte bilder.

Innhold
Jenta bak bloggen kaller seg Charlotte og hun skriver om sin trening, sitt kosthold, om oppturer og ikke minst nedturer. Dette er altså en blogg som kan inspirere andre som er i den samme situasjonen, og som også ønsker resultater av det de foretar seg. Charlotte skriver veldig bra og blogger om sin hverdag der trening er i høy prioritet. Vi følger henne på veien til å nå sine resultater, og vi kan også se resultatene i bilder. Meget modig jente og inspirerende, og ikke minst motiverende for oss andre.

Oversikt
Oversikten på bloggen til Charlotte er veldig bra, headeren er ikke "skremmende" som mange andre jeg har sett, den lyser virkelig opp siden. Bakgrunnen er veldig fin og passer veldig godt til selve bloggen, det var noe jeg la spesielt merke til. På venstre side er det om bloggeren og hva bloggen inneholder. Og innleggene er veldig oversiktlig med tanke på at overskriftene er lyseblå (står i stil til design) og det er enkelt å skille mellom innleggene.

Konklusjon
Som en konklusjon kan jeg si at jeg ble glad når jeg fikk muligheten til å vurdere en slik blogg. Treningsmotivasjonen min er lav, og denne bloggen vil jeg bruke som motivasjon. Hun skriver veldig bra og det er så godt å se at man oppnår resultater når man ønsker det. Flott blogg, absolutt verdt et besøk.

Hva synes du om bloggen?

Kåring av blogg vs blogg #2 (bloggvurdering)

Da avslutter jeg min andre blogg vs blogg, og kan med dette si at det ble en klar vinner. Caroline Maria fikk hele 15 stemmer av de 20 stemmene som kom inn, det er ikke verst. Og dette fortjener absolutt en bloggvurdering.

For å komme til bloggen kan du trykke på linken: www.carolinemaria.blogg.no


Header / førsteinntrykk
Headeren er litt overraskende i forhold til resten av bloggen. Noe mangler i den, f.eks tekst og adresse. Men likevel var det en blogg jeg valgte å bla lenger ned på. Bildet er på mange måter spesielt, men den sier veldig lite om resten av bloggen!

Innhold
Caroline Maria er en veldig flink blogger, det vises på innholdet i selve innleggene. Hun varierer, har med mange bilder som er meget gjennomførte og hun skriver veldig godt. Hun har med store og fine bilder og det liker jeg veldig godt.

Oversikt
Det er helt grei oversikt på bloggen til Caroline Maria. Innleggene er oversiktlige og innleggene skiller seg fra hverandre med en grå linje med tekst på. Det som er vanskelig, er f. eks å finne profilen hennes, for de som f. eks ønsker å legge henne til som venn. Det hadde også gjort seg med en meny da bloggen hadde fått mer oversikt og leserne kunne gått inn på forskjellige viktige kategorier eller noe i den duren.

Konklusjon
Som en konklusjon kan jeg si at bloggen til Caroline Maria er veldig fin og jeg anbefaler på det sterkeste at du tar turen innom. Hun skriver veldig variert og bra og bildene hennes er veldig klare og fine. En godt gjennomført blogg som har utrolig mange lesere, det er altså ikke  bare jeg som har sansen for bloggen hennes.Hva synes du om bloggen til Caroline Maria?

Blogg vs blogg # 2

Følger gjerne opp med nok en blogg vs blogg. Og denne gangen, likt som forrige gang, har jeg plukket ut tre blogger. Så sjekk dem ut og stem på din favoritt

www.birgittejeeves.blogg.no


www.carolinemaria.blogg.no


www.effect.blogg.no


Så; hvem er din favoritt?

Kåring av blogg vs blogg #1 (bloggvurdering)

Det ble en klar vinner av min første blogg vs blogg. Ikke så veldig mange som stemte, men hele 7 av 10 stemmer gikk til Jonathanjaeger.blogg.no. Og som en "premie" på dette får han en bloggvurdering her på bloggen min.


TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME PÅ BLOGGEN TIL JONATHAN

Header / førsteinntrykk
Headeren til Jonathan var det jeg først og fremst falt for ved bloggen, og det er jo gjerne det man først legger merke til. Headeren gjorde til at jeg faktisk bladde videre nedover, for den var både stilig og spennende. Det som gjorde førsteinntrykket bedre var at profilbilde og litt småfakta om eieren ligger rett ved headeren på venstre side. Der skriver han kort og veldig bra om seg selv, og med en gang ser man at denne bloggen eies av en gutt som står på sitt og som er ganske kul.

Headeren lyser frem når vi kommer inn på siden, noe jeg virkelig liker. Profilen til venstre er svart-hvitt og det gjør til at headeren passer inn kjempegodt

Innhold
Jonathan skriver utrolig bra. Han varierer veldig variert og gjør sine hverdager morsomme her på bloggen. Han skriver veldig åpent om sitt liv, og det synes jeg er utrolig tøft gjort og det beundrer jeg han virkelig for.

Oversikt
Jeg synes at bloggen til Jonathan har helt grei oversikt. Store overskrifter som gjør det lett å finne fram til innleggene og det er bra i og med at han ikke har noe annet som skiller innleggene fra hverandre.

Konklusjon
Jeg anbefaler virkelig at dere tar dere en tur innom bloggen til Jonathan, han skriver utrolig bra og det er veldig variert. Liker virkelig måten han fremstiller seg selv på :-)Hva synes du om bloggen til Jonathan?

Blogg vs blogg #1

Da kjører jeg allerede nå i gang min første blogg vs blogg og som jeg fortalte trekker jeg ut tre som konkurrerer da det er dumt at en alene blir overkjørt eller hva det enn måtte være! Ble det ikke deg denne gangen har du fortsatt mulighet ved en senere anledning og du kan fortsatt melde deg på under innlegget HER.

Her kommer de tre utvalgte for denne gangen og stem på den du synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet her på bloggen.


1. http://jonathanjaeger.blogg.no2. www.theaapernille.blogg.no3. http://klissje.blogg.no

Hva er din favoritt? Stem!

Bloggvurdering av Haalla

Også den 25. kommentaren skulle få sin bloggvurdering. Og den siste vurderingen min i denne omgang gies til en jente ved navn Ida Kverkild, eieren av Haalla.blogg.no. For å komme til bloggen hennes kan du enten trykke på linken i forrige setning eller på bilde nedenfor.Header
Jeg liker headeren til Ida, den er helrosa, viser godt jenta bak bloggen, ei søt jente, bloggnavnet/adressa og navnet hennes. Det jeg liker best er at det legges størst merke til navnet og bloggadressen kommer som tillegg under navnet med fin skrift. Navnet er også med kjempefin skrift og jeg synes at hele headeren passer så utrolig godt! Meget godt gjennomført :-)

Innhold
Bildebruken til Ida er noe jeg la merke til først av alt når jeg scrollet meg nedover på bloggen. Hun tar utrolig fine bilder, spesielt outfit-bildene som er veldig fine og veldig bra kvalitet på.

Innleggene inneholder ikke så mye tekst, det gjør det lettere å lese. Hun varierer veldig i innleggene sine og har mye som er rettet mot leserne, det er bra å inkludere dem.

Oversikt
Oversikten på bloggen er helt grei, den rosa fargen som fra headeren fortsetter ned på siden innimellom innleggene og menyene gjør alt mer oversiktlig da den skiller innleggene fra hverandre osv.

Hun mangler ennå meny, men det tror jeg hun har planer om å plante inn øverst til høyre og det gleder jeg meg til å se for det tror jeg gjør bloggen hennes topp!

Konklusjon
I alt kan jeg si at jeg liker bloggen til Ida, er ofte innom den og må virkelig si at jeg beundrer designet og headeren.


HVA SYNES DU OM BLOGGEN TIL IDA?

Bloggvurdering av MichiamoMaria

Som 10. kommentar lovte jeg også en bloggvurdering, og den kommer her. Tiende kommentar kom fra en jente ved navn Maria. Hun er femten år og kommer fra Sande. Hennes blogg heter MichiamoMaria og den kan du finne enten ved å trykke HER eller på bildet nedenfor.


Header
Headeren til Maria er helt enkel, den viser jenta bak bloggen og "Mi chiamo Maria". Problemet ligger i det at noe av skriften ligger UTENFOR skjermen på en måte, du ser ikke hele teksten. Altså litt detter ut. Og jeg synes at den blir litt for enkel. Hadde vært mye finere om du hadde klipt vekk "støyet" som oppstår, som f. eks pc i bakgrunnen osv. Men headeren hennes er jo helt grei, med slike pyntefigurer.

Innhold
Maria har fine innlegg, mange fine bilder og ikke så mye tekst. Det gjør det bedre å lese. Hun skriver ikke bare om hverdagslige ting, men også om anbefalinger osv. Det er kjempebra! Jeg tror også at, som jeg også nevnte i forrige bloggvurdering, at en meny hadde gjort seg. Fått litt mer oversikt over bloggen. Ikke bare gir det oversikt, men det gir også tilgang til det viktigste, for på en blogg kommer det alltid nye innlegg og de gamle blir bare lengre og lengre bak, og det er sjeldent folk blar seg lenger ned enn til der siden slutter.

Hun skriver bra, men har kanskje med litt for mange smilefjes til tider. Det gjør det kjedelig å lese spør du meg! Så kutt ned smilefjesbruken og fokuser heller på de vanlige tegnene. Da blir også teksten din mye mer seriøs.

Oversikt
Etter min mening synes jeg sammensetninga av skrift og overskrift, altså utseende generelt, blir litt for "knash". Jeg liker veldig godt bildene, og synes da at de burde bli fremhevet mer, og heller hatt en annen farge på tekst og overskrift.
Konklusjon
I alt synes jeg Maria har en kjempefin blogg og hun er veldig flink til å skrive. Noen småjiusteringer hadde gjort den enda bedre, f. eks en meny og en annen farge på tekst!

Hva synes du om bloggen til Maria?

Vurdering av Tina Adele

Som dere ser på innleggene under hadde jeg en slik "1., 10. og 25. kommentar får en bloggvurdering". Og dette følger jeg opp med å si gratulerer til den som kom med den første kommentaren. Tina Adele var raskt ute og klarte å ro i land en bloggvurdering.


Header = førsteinntrykk
På bildet under ser du headeren hennes, og jeg kan like så godt begynne med den. Førsteinntrykket på en blogg er svært viktig, og når jeg første gang kom inn på bloggen til Tina, likte jeg headeren og det førte til at jeg bladde videre ned på bloggen. Headeren til Tina er veldig fin og liker virkelig måten bloggen blir framstilt på ved hjelp av den. Navnet på bloggeren med svært store bokstaver og inni bokstavene finner du to bilder av "hovedpersonen", og like viktig er det at bloggadressen også er med. Det beste med bloggen til Tina er headeren, etter min mening!

Innhold
Det jeg liker med innleggene til Tina er at hun ikke har så altfor mye tekst og hun bruker mange flotte bilder! Hun blogger om sin daglige verden, samtidig som hun stiller spørsmål til leserne og har noen ganger f. eks avstemninger og hot/not etc. Det er bra å inkludere leserne.

Tina skriver på bokmål og det er lett forståelig. Ingen skrivefeil og skriver generelt veldig bra!

Oversikt
Bloggen tin Tina er veldig oversiktelig og det er ikke noe unødvendig rot på siden. Jeg tror at en meny på siden hennes hadde gjort susen, for bloggen hennes er veldig bra og den har mange lesere, en meny hadde gjort det mer oversiktlig.

Fargene på bloggen er veldig bra sammensatt, beige/bruk i forskjellige "varianter" og det setter stil på bloggen.

Konklusjon
Som en konklusjon kan jeg si at jeg liker bloggen til Tina Adele, den er innholdsrik og er en god gjennomført blogg som flere enn meg liker å lese!

For å komme til bloggen hennes, trykk på linken: TINAADELE.BLOGG.NO eller på headerbildet lenger opp i vuderingen.

HVA SYNES DU OM BLOGGEN TIL TINA ADELE? :)

Vurderer Katrine Silseth Naas sin blogg


For å komme til bloggen til Katrine kan du trykke på bildet eller på denne linken: naas93.blogg.no

Header
Det første jeg la merke til ved bloggen til Katrine, var headeren. Den liker jeg, da det er bilde av hovedpersonen og blomsterdekorasjoner gjør det sommerlig. Navnet hennes er med ekstra stor skrift i forhold til bloggadressen som også er med og det gjør det tydelig hvem som eier bloggen. Første gang jeg så headeren likte jeg den og jeg bestemte meg for å bla videre ned på bloggen, og siden har jeg fulgt med på bloggen hennes.

Innhold
Katrine skriver variert og hun har ikke med så lange tekster så det går greit å lese. Og i slutten av innleggene følger hun opp med spørsmål som leseren kan svare på. Bra at du inkluderer leserne, fortsett med det!

Bildebruken er også bra! I så og si hvert innlegg er det med bilder og det gjør det lettere å lese. Bildene er tatt av bloggeieren for det meste og jeg liker dem veldig godt, flink fotograf. Store, fine bilder.

Hun skriver om det som interesserer henne og det på en meget bra måte, slik at det blir leservennlig!

Oversikt
Det er god oversikt på bloggen til Katrine, hun har bakgrunnsfarge på overskriften i hvert innlegg og det gjør at vi lett kan skille innleggene. Dette er bra og viktig, syns jeg.

Konklusjon
Jeg anbefaler bloggen til Katrine, den har et fint design og det er innlegg som ikke er kjedelige og meningsløse, men derimot variert og leservennlig. Bildrebruken gjør innleggene finere og spørsmålene er viktig for å inkludere leseren. Flott blogg som jeg skal følge med på i tiden fremover :-)


Hva synes du om bloggen til Katrine?


Denne vurderingen foretok jeg meg siden Katrine sendte en nydelig header! Minner om at dere kan gjøre det samme, har enda ikke bestemt meg for header

Blogganbefaling: Nutaliee

Jeg skal nå foreta meg en vurdering av en blogg jeg leser. Nathalie er forfatteren bak og hun skriver utrolig bra om det som faller henne inn til daglig og hun kommer også med en rekke tips som kan være til nytte.

Header
Headeren til Nathalie er utrolig fin, samtidig som den viser hva bloggen heter, er den satt sammen av to bilder og de passer veldig bra sammen. Det ene er av henne forfra og det andre bakfra og jeg liker det at man ikke har et helt klart bilde. Veldig bra!

Innhold
Nathalie skriver veldig variert. Det er alt fra hennes dagligdagse ting, til følelser og tips som andre kan ha nytte av. Hun skriver veldig bra tekster og det er veldig spennende å lese. Noen ganger er det også med bilder, men ikke alltid!

Oversikt
Bloggen har en helt grei oversikt, overskriftene på hvert innlegg er tydelige og det er bra da det er viktig, synes jeg, at man har noe som skiller innleggene fra hverandre så blir det ikke bare en lang og tung tekst.

Hun har også med spørsmål i tekstene sine slik at det blir lettere for lesere å ha noe å kommentere på! Det er bra og ikke minst viktig.

Konklusjon
Nathalie sin blogg anbefaler jeg alle å ta en tur innom, den er variert og du får ikke bare det hverdagslige, men også følelser og utrolig bra tekster som virkelig får deg til å tenke. Og du får en rekke tips som kan være til hjelp.


For å komme til bloggen ti Nathalie, kan du enten trykke HER eller på bilde ovenfor


Hva synes du om bloggen til Nathalie? :)

Her kommer den

Her kommer min toppliste, juni/juli 2010. Jeg har plukket ut 10 blogger som jeg syns er fine av de som ønsket å bli med, er du en av de heldige?


1. Tinaur
2. Ingriidgurinee
3. Cse93
4. Tinaadele
5. Tonjensin
6. Haalla
7. Hegekristin
8. Kinehansen
9. Rosasokker
10. Jamyy

Påminnelse

Minner fortsatt om at du kan melde deg på min toppliste og kanskje er du den som blir med! Skriv din bloggadresse og gjerne hva du synes er bra med din blogg

Trykk HER eller på bilde nedenfor for å komme til påmeldinga

Topp 10 - meld deg på!

Vil du være med på min topp 10 liste? Det du må gjøre er å legge igjen til blogg og si hva du synes er bra med den.Ser frem til å høre fra deg :-D

Bloggvurdering: Lisa Victoria

Jeg tok rett og slett loddtrekning om hvem som var den neste heldige til å få sin blogg vurdert av meg.

 

Og som dere kanskje ser, trakk jeg LISAVICTORIA.BLOGG.NOFor å komme inn på bloggen til Lisa Victoria, trykk på bildet, eller HER

Header
Headeren til Lisa Victoria er egentlig helt greit. Viser bloggadressen og et bilde av jenta bak bloggen. Kunne godt vært litt mindre header slik at man så menyen bedre og kanskje begynnelsen på det øverste innlegget.

Meny
Menyen består av fire kategorier, og den er veldig oversiktelig. Den er bra ordnet med tanke på plassering og valg av farge vil jeg si. Menyen er lett å finne da den ligger rett under headeren og lett å få øye på den siden den er svart med hvit skrift.

Innhold
Lisa Victoria skriver kjempebra og innleggene er varierte. Og har med mange bilder som gjør det mer spennende å lese. Hun er god til å ta bilder og det er inspirasjon for dem som liker å ta bilder, deriblant meg!

I hvert innlegg stiller hun også spørsmål som gjør det mulig for leseren å svare på innlegget. Dette er veldig bra! Med andre ord er hun flink til å engasjere leseren.

Oversikt
Hele bloggen er på hvit bakgrunn og det gjør at det fokuseres på selve innlegget og ikke annet, veldig bra! Overskriftene er også bra formulerte og ofte er de så bra at jeg fortsetter å lese innlegget.

Konklusjon
Konklusjonen min er at bloggen til Lisa Victoria er veldig bra, den er variert og ikke bare hverdagslige gjøremål for hennes del. Bildebruken er veldig bra, noe jeg spesielt legger merke til siden jeg interesserer meg for det. Dette er også en blogg jeg anbefaler. Både for de som ønsker en blogg som er variert og for de som liker bilder!


Hva synes du om bloggen til Lisa Victoria? :-)

Bloggvurdering: Ingrid Gurine

Den første heldige bloggeren som får sin blogg vurdert, er Ingrid Gurine. Jeg valgte hennes nettopp fordi hun ikke er som andre bloggere. Hun ønsker ikke å spre sladder og mote, men hennes arbeid rundt Kenya og innlegg som kan være til nytte for leserne. Og som jeg har sett i bloggen hennes, er det ikke hverdagsprat, men ting som er interessante, som meninger, opplysninger og annet leservennlig.

For å komme til bloggen til Ingrid Gurine, kan du enten trykke på bildet eller HER

Header
Jeg kan begynne med headeren. Det er et bilde av barn i en stor søledam. I høyre hjørne av bilde er sitatet: "... sometimes rain that's needed fall". Jeg skjønte ikke helt denne headeren i begynnelsen og om hvorfor akkurat dette bildet og dette sitatet, men etter å ha lest innlegget der hun forteller om hvorfor hun har akkurat denne headeren har jeg fått mer forståelse og nå syns jeg det bare er fantastisk. Det er faktisk et bra budskap i bildet, og det er kjempepositivt. Så man burde lese innlegget om sitatet før man får noe ut av headeren.

Meny
Under headeren følger en meny. Den består av hittil fire "overskrifter". Først er det naturligvis jenta bak bloggen, der hun forteller om seg selv. Deretter følger "Musikk med budskap", "Historien bak", der du kan lese om bloggnavnet og headeren, og til slutt "Jeg vil reise til ...". Liker menystrukturen, men den er kanskje ikke så lett å finne, da skrifta har en svak gråfarge. Den står i stil til overskriftene på innleggene, men det er kanskje derfor det ikke vises så godt.

Innhold
Det jeg synes er veldig positivt ved denne bloggen, er at det skrives veldig variert. Man får virkelig noe ut av denne bloggen. Det er ikke Ingrid Gurine sine vanlige dager og om hva hun gjør dag ut og dag inn. Men det er mer om ting du selv kan få nytte av. Det er derfor jeg liker akkurat denne bloggen. Hun skriver om ting som opptar henne og det er spennende å lese.

Jeg vil nok si at bloggen er en blogg med mening. Hun skriver f. eks om musikk med mening, og når jeg leser disse innleggene, tenker jeg over det og det kan til og med gå opp et lys.

Konklusjon
Som en konklusjon kan jeg vel si at bloggen til Ingrid Gurine er en blogg som det er absolutt verdt å lese. Trenger du å lese en blogg som ikke er som andre "dag ut og dag inn"-blogger, er dette en perfekt blogg. Hun gir fakta og leservennlige innlegg samtidig som hun tar opp det som er viktig her i livet. FLOTT!


Hva synes du om denne bloggen?


PS:
Minner om at du kan legge igjen bloggadressen din på innlegget under. Det er fortsatt mulig å få sin blogg vurdert :)

Vil DU bli vurdert?

Da tenkte jeg å snurre igang med vurdering av blogger. Om du har lyst å bli vurdert; skriv bloggadressen din i kommentarfeltet, så kanskje er det akkurat du som får en bloggvurdering. Imens dere skriver dere på skal jeg finne på kriterier jeg skal vurdere etter. Har noen tips til det kan de slenge det med også!

Hva vurderes? (Dette er hva jeg vurderer ut fra, oppdateres)
- Utseende: oversikt, overskrifter, header
- Innlegg: bildebruk, skrivemåte
Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

19, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits