Konkurranse

BLI MED I DENNEVil du ha en bloggvurdering?

Jeg tenkte å starte en liten sånn "konkurranse" her. Det dere må gjøre er å melde dere inn i facebook-siden til Smartere hverdag. Dermed skriver du her at du har meldt deg inn og husk å skriv adressen til bloggen din. Snart trekker jeg to/tre vinnere som får en bloggvurdering her på bloggen min.

Facebook-siden finner du HER. Trykk Liker og dermed kommenter her.

KONKURRANSE! Vinn produkter fra E.L.F

Jeg kjører nå i gang med en konkurranse. Og premien er tre produkter fra E.L.F, som er avbildet nedenfor.


1 Stk Minty Lip Gloss, 1 Stk Nailpolish Desert Haze #1560 og 1 Stk Mineral Blush

Hva må du gjøre for å delta?

- Skriv et innlegg på bloggen din der du linker til konkurransen og presenterer hva en kan vinne (bruk gjerne bildene). Samtidig må du skrive hva du må gjøre for å vinne. I dette innlegget kan du også ha med ditt beste sminketips, men det viktigste er at du har med dette i kommentaren du skriver på innleggen til konkurransen.

- Deretter må du kommentere konkurransen om at du er med, og her er det viktig at du har med link til ditt blogginnlegg. Samtidig er det også veldig viktig at du skriver ditt sminketips.Husk også å skrive på din mail slik at jeg kan kontakte deg om du er den utvalgte vinneren :)

Hva mener jeg med sminketips?
Jo, det skal jeg forklare deg! Alle har forskjellige måter å sminke seg på, alle har forskjellige måter å sminke seg for å føle seg vel. Og det er nettopp de tipsene jeg vil at dere skal dele her, og kanskje er du en heldig som vinner produkter fra E.L.F. Så det er opp til deg hvilket tips du vil bidra med, ingenting er for dumt. Jeg ser ikke etter noen spesielle tips, dette er bare morsomt å se hvor mange flotte tips som kommer inn.
Ta gjerne med produktene du bruker og hvordan du gjør det! :)

Frist for konkurransen setter jeg til 30. august!SER VIRKEKLIG FREM TIL Å SE DITT SMINKETIPS-BIDRAG

FOTOKONKURRANSE, meld deg på her!

Jeg tenker å ha min første konkurranse, en fotokonkurranse der tema er enkelt; SOMMERFØLELSE. Et ganske åpent tema der det gjelds å være kreativ.

Premien vil jeg enda ikke si noe om, det er min hemmelighet for så lenge! MEN DET ER NOE Å GLEDE SEG TIL, SKAL FINNE PÅ NOE VELDIG SPENNENDE :-)

Du kan delta med et bilde enten ved å lage et innlegg på din egen blogg med bildet, og lenke meg til det i kommentarfeltet, eller så kan du sende bidraget ditt på mailen min: inspirasjon1blogg@hotmail.com.

Et bilde per deltaker og jeg plukker ut topp 10. Deretter kåres vinneren sannsynligvis ved hjelp av avstemning. Tiden får vise! :)

Fristen er i begynnelsen av august


Ser frem til å motta bidrag
fra deg! :-)
hits