Mine gjester

Er det så gøy å ødelegge et liv? (gjesteblogger)

Gjesteblogging av Rikkedusmanu.blogg.no

I år skulle vi starte i 7. klasse på en annen skole, siden skolen våres var alt for liten og det var ikke plass til 7. klasse lenger. Så vi skulle starte på en helt ny skole med 3 andre 7. klasser på, alt var nytt og det var nye regler, nytt klasserom og ikke minst ny skole. Vi fikk selvfølgelig den feiteste og dummeste læreren på hele gamle skolen. Og han er virkelig tilbakestående. Men tilbake til det andre, jeg var anderledes før. Jeg var en person som fulgte med i timene, leverte inn lekser, gadd å gjøre lekser og var stille. Jeg var en person som lot alle andre snakke for meg. Alle andre ville bli kjent med de andre på den nye skolen, alle ble forandret. Men bare etter 2 månder skjedde det noe....

De kom i den såkalte "fjortis-tiden", og startet med å kalle hverandre "pusen min", "vennen", "babe" og masse annet. Jeg likte bedre å holde meg til de jeg kjente. Men så var det slik at jeg litt etter litt snakket med de fra den "nye" skolen, jeg ble bedre og bedre kjent med de. Og ble mer og mer som de, jeg ble frekkere, dummere, sløvere, leverte ikke inn lekser, svarte læreren frekt, latet som at alt andre enn vennene mine gjorde feil var en "big deal". Jeg var offisielt en av dem, en veldig god venn av meg ble venn med en som heter Elise. Lederen i gjengen jeg var med i hatet henne siden de hadde vært Bestevenner før.
 
Hun startet og fortelle ting om henne som - At hun hadde løpt etter henne med en planke med masse spikere i og sagt: "Jeg skal drepe deg!", at hun drakk sitt eget tiss og masse sånne slemme ting. Og selvfølgelig trodde vi på alt hun sa, og alle ble med å hate henne. Min gode venn sa faktisk til henne "Jeg vil ikke være venn med deg lenger siden alle ryktene" og nå hater hun Elise og er alltid slem mot henne. Vi startet og ha "domøter" i timene vi løpte ned et fast tidspunkt og snakket og skrev stygt om henne og masse slikt. Vi gjorde alt for å hate henne, men så en dag snakket jeg med henne på face og masse slikt. Og nå 2 månder etterpå er vi Bestevenner. Ryktene går enda og alle hater henne, men jeg er glad i henne og vil alltid være det.

Jeg er god venn med alle de andre gamle vennene mine. Og er ikke like slem som jeg var, men er heller ikke sånn som jeg har vært heller. Jeg er meg og det er jeg glad for, og nå i ettertid tenker jeg... Er det så gøy å ødelegge liv? Tenk å gå på skolen og alle hater deg? Jeg kan ikke tenkte på det, men vil si at jeg er glad i deg Elise uansett.Gjesteinnlegg av www.margriesin.blogg.no

Hei. Jeg er ei jente på 17 år som blogger om ganske mye forskjellig. Har vel egentlig en rosablogg, men jeg poster en del fotografier som jeg har fotografert selv. Legger også ut en del bilder av det jeg har kjøpt. Nå praktiserer jeg også ukens leser, som går ut på at den som er mest aktiv på min blogg i løpet av en uke, får et eget blogginlegg der jeg linker og legger ut header. Men en smakebit på mine bilder:

Tusen takk for at jeg fikk blogget en lite innlegg her
Stor blogg-hilsen fra Margrethe, www.margriesin.blogg.no

Minner om at du også kan sende inn ditt gjesteinnlegg, det kan være alt fra tips til bilder du ønsker å vise fram. Send det til inspirasjon1blogg@hotmail.com og det blir publisert her på bloggen. Husk å ta med bloggadresse, så blir det en liten reklame til din egen blogg :-)
Takker Margrethe for noen flotte bilder, og for at hun tok seg tid til å skrive et lite gjesteinnlegg her på min blogg!

Gjentar det; jeg vil at du skal være gjest

Ja, dere så riktig, jeg vil at dere skal gjesteblogge på min blogg. Samtidig som du får dele gode tips eller historier eller hva enn det måtte være, hva som helst, vil du få bloggadressen din her og folk som ser dette kan tenke: "oi, hun/han skriver bra, da tar jeg turen inn dit". Du blir på en måte anbefalt ved å gjesteblogge :)

Så send meg ditt "bidrag" på mail inspirasjon1blogg@hotmail.com og jeg legger ut innlegget ditt så fort jeg kan og lenker til din blogg! KOM IGJEN FOLKENS, kom med gode tips, inspirasjon, bilder, historier eller hva du enn måtte finne på..

Hvorfor drepte du meg ikke i stedet for?

(Vil presentere dere for min første gjesteblogger, bloggen hennes er www.mindreverdig.blogg.no. Anbefaler alle å lese dette og besøke bloggen. Utrolig gripende historie!)

Hvorfor drepte du meg ikke i stedet for?

Faen alt er så jævlig for tiden, jeg er egentlig utrolig irritert på at livet mitt har blitt så ødelagt av han som voldtok meg!

Hver eneste dag våkner jeg, og jeg ønsker bare å sovne igjen, alt jeg gjør er et ork, jeg vil ikke dette her mer, jeg orker ikke mer!

Han Ødelagte livet mitt, og i nesten 3 år har jeg slete, han kunne like så godt drept meg der og da!  Jeg hadde i allefall sluppet all den smerten jeg har i etter tid! Den dagen han voldtok meg, så drepte han noe inni meg, han drepte den livs glade lille jenten, som likte å ha det useriøst rundt seg, og elsket nye ting, spesielt å reise! Men sånn er det virkelig ikke nå, jeg orker så vidt å stå opp fra sengen min, jeg har det forbannade ondt! Jeg føler ikke jeg lever, jeg føler meg som et tre som holder på å visne,

Jeg ser virkelig ikke lyset i tunellen, Etter at jeg ble innlagt på sandviken så har livet mitt stått stille! jeg ønsker bare en liten pause, fra tanker og vonde bilder, jeg ønsker ikke å gjennoppleve overgrepet flere ganger daglig, jeg takler det ikke lengre! Vær så snill kan ikke jeg bare få en liten pause?

Hva må jeg gjøre for å bare få en liten pause? er det noen som vet? Uansett hva jeg gjør, så kommer de onde bildene frem, jeg er blitt så utrolig utslitt av det!

Alt hadde vært bedre om han drepte meg, da hadde han i allefall fått sin straff! nå går han rundt og later som om alt er greit, og ingenting har skjedd, men han har faktisk ødelagt livet mitt totalt! Faen ta HAN! Jeg vet ikke om jeg skal være sint eller grine, jeg klarer lisom ikke å føle noe, Jeg er forvirret, det eneste jeg ønsker er å ha det litt bra, jeg syntes ikke det er så mye å be om!

Etter snart 3 år med bare lidelse, så håper jeg fortsatt på at den dagen skal komme der jeg slipper å få onde bilder opp i hode mitt, og den dagen jeg slipper å tenke på det!

Vær så snill la den dagen komme fort, for jeg holder ikke ut lengre!

Hvorfor drepte han meg ikke helt? han drepte jo alt som var inni meg, men han lot min tomme kropp bli igjen, En kropp uten noen sjel, en kropp som føler seg råtten, en kropp som bare vil knekke sammen!

Jeg føler ikke at jeg lever, alt er så utrolig uvirkelig, jeg skjønner faen meg ingenting alt er forrvirrende!

Jeg føler meg så utrolig mindreverdig, Hvor er den virkelige meg blitt av, den glade lille jenten som alltid smilte hvor er hun? En ting er sikkert, den dagen Han voldtok meg så drepte han den livsglade jenten som alltid lo! og han etterlot seg en trist, mindreverdig og forlatt liten jente, som bare ønsker å dø!

Klem www.mindreverdig.blogg.no

Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

19, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits