Trening og livsstil

Min livsstil #4:Jeg var på veiledningstime til en meget flink person med erfaring og har nå holdt på med trening en liten stund nå. Motivasjonen er på topp og jeg trenger å røre meg minst en gang om dagen. Jeg jobber mye med selvbilde mitt og har som et mål å føle meg vel i f. eks bikini. Jeg vil erstatte fett med muskler til en viss grad.

Jeg kjører styrkeopplegget mitt 2-3 ganger i uka, og det er planen framover. Samtidig skal jeg ha kondisjon og utholdenhet (pulstrening) rundt 2 ganger i uka. Jeg tror dette vil funke. Har hatt bare fri fra jobb i det siste og har hatt god tid til trening, det er noe jeg helst vil unngå, for jeg vil helst sette jobben først, men sånn er det noen ganger. Jeg har ihvertfall hatt tid til å opparbeide meg litt treningsrutine og motivasjon som har ført til et høyere energinivå.

Her er noen bikinier jeg har sett på i dag på nett. De er fra H&M:

 

Min livsstil #3:I dag skal jeg til veiledningstime med en som kan mye om trening og så skal vi forhåpentligvis sette opp et program som jeg liker og som jeg kan ha for å oppnå gode resultat etter ønske. Så nå for jeg se hva som skjer og håpe på at jeg kan få et treningsprogram jeg trives med. Ser frem til det og få god hjelp av noen som kan det!

Har dere noen gode treningsøvelser som virker?

Min livsstil 2 #: Mål


Presenterte nettopp ideen min og følger tett opp med å gå litt mer inn på hva jeg vil med dette. Først og fremst vil jeg ha litt oversudd i hverdagen, jeg vil være en sosial person som i tillegg til jobb kan ta meg tid til venner og familie. Etter jobb og dagen etterpå har jeg tendens til å være forferdelig sliten. Dette vil jeg gjerne gjøre noe med. Energinivået er som nevnt langt nede og det er ikke noe moro i det hele tatt.

Samtidig vil jeg "stramme opp". Fettet skal enten bort eller byttes ut med noen muskler. Jeg vil føle meg som en fri person som ikke irriterer meg over min egen kropp. Jeg vil være fornøyd med meg selv og få bedre selvtillit. Jeg vil være sprek og ikke se ut som en latsabb!

Jeg vil finne trening som jeg trives med og som er gøy.

Målet er også å overbevise om at sunn mat er like så godt som det som ikke er like sunt. Godteri og brus prøver jeg å unngå, men noen ganger er det lov å kose seg og skeie ut litt!

Bildet er linket til kilde

Min livsstil 1#: Presentasjon av idè
Som mange har jeg et mål om å komme i bedre form og endre på livsstilen. Trene mer og spise sunnere er noe jeg så absolutt burde. Her vil jeg dele tips og annet innenfor temaene trening og kosthold, komme med tips som jeg lærer og ha et innlegg i ny og ne til fordel for meg selv. Treningsmotivasjon kan være vanskelig å finne, selv har jeg hatt store problemer, men jeg håper at trening kan bli til en lek og en avtale jeg har med meg selv. Energien har i lange tider vært minimal og jeg har vært slapp og ikke orket stort. Om morgenen har jeg hatt ekstra store problemer, det å komme seg opp av senga uten smerte er vanskelig. Det samme gjelder trening, opplevelsen min av trening den siste tiden har vært ekkel, jeg har blitt svimmel og har fått hodepine i etterkant av en litt hard treningsøkt.

Men i denne uka har jeg trent 3 ganger og faktisk har jeg ikke opplevd dette ubehaget, og jeg er så utrolig takknemlig for det. Nå er det bare å fortsette å prøve og komme meg på kjøret igjen.

Trening og et godt kosthold er viktig for energinivået ellers i hverdagen. Det kan være det som mangler.

Hva synes du om denne ideen?

Helene (inspirasjon)

Helene (inspirasjon)

19, Trondheim

Jente på 19 fra Trondheim som skriver om det som inspirerer meg... både på godt og ondt

Arkiv

hits